Moje auto: Bi eM Dablju i najnty of kors Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 27 Lut 2007 Skąd: Stąd
Wysłany: 2012-05-09, 14:45 REAKTYWACJA! X Zlot SCSCLUBU 20.05 Wilcze Laski
REAKTYWACJA Zapraszamy ponownie na X Zlot SCSCLUBU, który odbędzie się 20 maja 2012 na płycie lotniska w miejscowości Wilcze Laski.
Termin 10 czerwca niemożliwy. Zaczyna się EURO (jest u nas duża strefa kibica), imieniny miasta i nie ogarniemy organizacyjnie imprezy. Tak więc szybka akcja i widzimy się 20 maja.
Módlmy się o pogodę
Moje auto: old opelx3, quattro w domu musi być Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Szczecinek
Wysłany: 2012-05-09, 20:04
sluchajcie, zorganizowanie takiej imprezy..to nie jest tak pstryk palcem... nie będę sie tu rozpisywał ile trzeba załatwić spraw i poświecić czasu... i co najważniejsze to te wszystkie sprawy trzeba tak polaczyc żeby impreza wypaliła.. wiec nie pytajcie czemu ten termin ...dzieki..pozdro
_________________ Pomoc drogowa 24 autoholowanie
Wypożyczalnia autolawet
Wypożyczalnia busów i osobówek
www.stancars.eu
Tel. 502335093
Moje auto: BMW E36 Coupe
Wysłany: 2012-05-10, 22:24
dawid-civic napisał/a:
bedzzie wiało i pizgało 20 maja ;p bo wiekszosci nie pasuje...
a juz sie cieszyłem ze na 3 czerwca chociaz bedzie :(
Nie ma co narzekać, organizatorzy robią co mogą żeby wszystko wypaliło... a my tan naprawdę tylko czekamy. Pogody nikt nie przewidzi ale miejmy nadzieje ze będzie ładnie. :)